دندان‌پزشک زیبایی
دندان زیبا با دندانپزشک زیبایی
اکتبر 16, 2016
بلیچینگ,سفیدکردن دندان
بلیچینگ یا سفید کردن دندان
اکتبر 17, 2016
کاشت دندان,ایمپلنت دندان

کاشت دندان,ایمپلنت دندان

یکی از جدیدترین تکنیک ها و روش های درمانی که این روزها در علم دندانپزشکی زیاد می شنویم کاشت دندان یا ایمپلنت دندان با استفاده از ایمپلنت است .

افرادی که به هر علتی دندان از دست داده باشند کاندید ایمپلنت دندان هستند . ایمپلنت جهت جایگزینی دندان تا بازسازی همه دندانها را در بر می گیرد . در مورد از دست دادن یک یا چند دندان دیگر نیازی به تراش دندان های مجاور بعنوان پایه پروتز نیست .

در گذشته هنگامی که که یک دندان را می کشیدند به جای خالی آن از روش هایی استفاده می کردند که شاید در دراز مدت از قوام و دوام زیادی برخوردار نبود .

اما در مورد ایمپلنت دندان باید گفت در واقع این روش قطعاتی سازگار با استخوان فک و بدن را در درون فک قرار می دهند . در واقع این پایه ها همان حکم ریشه ها را دارند و بعد از فیکس شدن بر سر جایشان براحتی از یک تاج که شبیه دندان طبیعی ساخته شده بروی بخش خارج شده از لثه استفاده می کنند.

ایمپلنت دندان دقیقا به خاطر همین خصوصیاتی که دارا هست می تواند به عنوان یکی از ماندگار ترین روش های درمان جایگزین فضای خالی باشد .

خیال شما بابت قرار گرفتن بخش فلزی در لثه و همچنین تشکیل استخوان در اطراف آن دیگر راحت است و از این بابت که ممکن است ایمپلنت دچار مشکل شود و استخوان اطراف آن جوش نخورد نگرانی نخواهید داشت . و مانند گذشته می توانید به خوردن و جویدن غذاهای مورد علاقه خود ادامه دهید .

کاشت دندان,ایمپلنت دندان

معایب روش های قدیمی جایگزینی دندان در این بود که می بایست دو دندان کناری را مورد تراش قرار می دادیم اما در مورد ایمپلنت دندان و کاشت دندان این مورد را نداریم.

اما علت های مختلفی را می توان یافت که باعث می شود تا فردی به کاشت دندان روی بیاورد که در زیر به بررسی برخی از این دلایل خواهیم پرداخت :

کاشت دندان یا ایمپلنت دندان برای یک فرد می تواند از جنبه های روانشناسی بسیار مهم باشد . از جمله اینکه باعث افزایش اعتماد به نفس بیمار خواهد شد و همچنین موجب زیبایی خنده و صورت فرد نیز می باشد. شاید همین امر سبب شده تا امروزه اهمیت استفاده از روش هایی همچون ایمپلنت و کاشت دندان به طور چشمگیری افزایش یابد .

با از بین رفتن دندان طبیعی بعد از مدتی شاهد از بین رفتن استخوان فک نیز خواهیم بود. به هر ترتیب وقتی در آن محل دندانی وجود نداشته باشد و فضای خالی داشته باشیم استخوان ناحیه مورد نظر به تدریج تحلیل رفته و از بین می رود. اما با کاشت ایمپلنت در واقع می توان کاری کرد تا این اتفاق رخ ندهد و استخوان ها حفظ شوند.

یکی از ناگوار ترین عواقب از دست دادن دندان ها این است که شما دیگر نمی توانید به خوبی جویدن غذا داشته باشید و همین سبب می شود تا هنگام غذا خوردن دچار مشکل شوید .

معمولا این مورد را می توان در افرادی یافت که سال های سال دندان های خود را از دست داده و اقدامی برای جایگزینی دندان های مصنوعی هم نکرده اند و همین اتفاق سبب گردیده تا رژیم غذایی این گروه از بیماران کلا دچار تغییر شود و شاهد ضعف و ناتوانی در بدن آنها باشیم .

اما شما با داشتن ایمپلنت به راحتی می توانید اعتماد به نفس از دست رفته خود را باز یابید و لبخندی زیبا را به خود هدیه دهید و هم اینکه هیچ مشکلی در هنگام صحبت کردن یا جویدن غذا نداشته باشید. اما اگر دیر اقدام کنید و استخوان فک شما تحلیل داشته باشد دیگر بازسازی استخوان سخت می شود جهت کاشت ایمپلنت باید از درمان های پیشرفته تری استفاده نمایید.

جالب است بدانید هنگامی که شما دندان های خود را از دست می دهید دندان ها انحراف پیدا خواهد کرد. همین تغییر وضعیت می تواند برای شما مشکلات بسیار مهم و جدی را پدید آورد .

دلایل پزشکی که مانع از کاشت و ایمپلنت دندان می شود

عوارض کاشت ایمپلنت امراض حاد و مزمن مانند قلبی یا دیابت می توانند با کاشت ایمپلنت مغایرت داشته باشند . علاوه بر این پیشینه رادیوتراپی ( درمان با اشعه ) استخوان را شکننده ساخته و از کاشت ایمپلنت دندانی جلوگیری میکند. همچنین بیماری های ضعیف کننده سیستم دفاعی بدن مانند multiple sclerosis به طور کلی اجازه بهره مندی بیمار را از این عمل جراحی نمیدهد.

برخی از بیماری ها مانند امراضی که با داروهای ضد لختگی خون مداوا می شوند به صورت موقت مانع این عمل جراحی می گردند و با قطع موقتی دارو امکان انجام ایمپلنت را میدهد. ولی موانع مطلق انگشت شمار می باشند و به همین سبب نیز گزارش سوابق بیماری و داروهای مصرف شده و در حال استفاده از اهمیتی حیاتی برخوردار است .

error: Content is protected !!